Falcao voetbalshirts -Mateus: Lionel Messi mag niet worden genomineerd voor de Golden Globe in de e
نوشته شده توسط : ayutr@outlook.com

Matthaeus zegt Lionel Messi is de beste speler in de World Cup in Edinson Cavani voetbalshirts Brazilië verkozen een "farce", en dat dit moet alleen tussen een Golden Globe winnaar en Cristiano Ronaldo geproduceerd Neuer, maar de Portugezen bezet het licht voordeel.

"Lionel Messi heeft niets te winnen, World Cup doelen worden Falcao voetbalshirts bereikt in de groepsfase, werd hij verkozen tot de beste speler van het toernooi is een farce, hij award is zeer beschamend."

Hij gelooft zelfs, Lionel Messi mag niet worden genomineerd voor de Luka Modric voetbalshirts Golden Globe laatste drie lijsten: "Ik geef de voorkeur aan Lionel Messi Robben positie te vervangen, Robben deed het goed in de World Cup, heeft Bayern ook ervaren een zeer spannend seizoen. "de 1991 Golden Globe winnaar zei dat hij liever Neuer award en geloven Neuer herdefiniëren van de rol van de keeper, maar aan de andere kant, heeft hij niet doelen Cristiano Ronaldo's en het creëren van een record vergeten. http://www.2015voetbalshirts.com/





:: برچسب‌ها: Falcao voetbalshirts ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 دی 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: